20 juni 2014

Elbunden+ Kedjor känns bara när du rör dig= sant !!

I veckorna två drar jag och Eva Holmquist igång en tävling.
Ett samarbete med och för våra böcker.
På min Eldbunden sida lottas nu ut ett ex av min "Eldbunden" och i samma paket ingår också ett exemplar av Evas "Kedjor känns bara när du rör dig".
Så här gör ni
Gå in på Eldbundens boksida och Gilla tävlingen, Gilla sidan och Dela sidan OCH skriv en underbar (gärna rolig) kommentar om varför just du ska vinna detta fina bokpaket med dessa två härliga böcker att läsa i sommar.
Tävlingen pågår i två veckor. Slutar alltså 4 JULI.
Lycka till !!!


Eva Holmquist
 


Eva Holmquist skriver mestadels fantasy och science fiction. Hon fastnade för science fiction som liten när hon plöjde sin pappas Häpna-tidskrifter där många av de kända författarna som exempelvis Isaac Asimov var representerade. När novellerna där tog slut och science fiction-böckerna i bokhyllan var utlästa så drabbades biblioteket av läslusten. Eva har alltid varit fascinerad av hur världen fungerar och vad det skulle innebära om förhållandena var annorlunda. Hennes berättelser startar ofta utifrån ett ”tänk om”. Hon är utbildad civilingenjör och jobbar som teststrateg när hon inte skriver science fiction- och fantasyböcker. Hon är uppvuxen i Pixbo utanför Göteborg med den underbara närheten till Gunneboskogen och Rådasjön ett långt stenkast från huset. Numera bor hon i Jönköping.

Evas skriverier
 
 Ödeland (Ordspira Förlag, 24 juni 2014)
 Novellen Som en film i antologin Maskinblod 2 (Affront förlag, 2014)
 Förlora för att vinna (Ordspira Förlag, 2013)
 Novellen Flykten från Paradiset i antologin Maskinblod (Affront förlag, 2013)
            Kedjor känns bara när du rör dig (Ordspira Förlag, 2012)
Kedjor känns bara när du rör dig (Ordspira Förlag, andra upplagan, 2013)
Det är inte så lätt som du tror (Ordspira Förlag, 2013)
Hästar på vift (HLT förlag, 2006)
        

Kedjor känns bara när du rör dig
 
Som rådgivarens dotter har Lola alltid gjort vad alla förväntar sig. När hennes far bestämmer att hon ska gifta sig med skrivaren Tammas - trots att hon älskar Pellas - inser Lola att hon måste kämpa för det hon vill. Kedjor känns bara när du rör dig är första delen i serien om rymdskeppet Diligentia.


  
   
         

 


              
Inga kommentarer: