15 apr. 2014

Vi har haft premiär

Förra Torsdagen närmare bestämt. Nervositeten låg som tjock dimma över scengolvet och förväntningarna var höga om inte annat våra egna förväntningar och jag kan väl ärligt talat att vi kände pressen att prestera riktigt, riktigt bra. Dels för att just denna premiär var köpt av Vimmerbys Socialdemokrater tillika Lo- grupp dels för att vi senare (den 1 Maj) ska visa den här föreställingen för hela Vimmerby innan demonstrations tåget.
Och vi levererade, med tanke på applåderna så tyckte alla om det vi visade och går man på kommentarerna efteråt så vill de gärna föra ordet vidare och sprida vår fina föreställning, det känns bra, riktigt bra.
och FÖR er som inte känner att ni inte har tid den 1:a Maj spelar vi även den 3:e, 10:e och den 17:e Maj med reservations för slutförsäljning förstås ;) Biljetter köper ni på Rosins pappershandel i Vimmerby.
Passa på att avnjuta en dryg timmes färd fram och tillbaka i  tiden där allt vi tar upp är synnerligen aktuellt och där vi ställer oss frågan : Har det blivit bättre?


Ylva, Christian och Rickard önskar er hjärtligt välkomna till föreställningen. 

Sverige, en saga?! Spelas den 1:a Maj och är gratis men även den 3:e, 10:e och 17:e Maj. Biljetter på Rosins pappershandel.

Inga kommentarer: