20 sep. 2013

nu börjar helgen och jag har unnat mig en bär

bar.. En bärbar dator, bara till mig. Där jag ska kunna sitta och skriva mina krönikor och noveller, där jag ska kunna flöda ut rad efter rad utan att någon stör mig eller avbryter mig..

Jo jag fyller år och av me and myslef fick jag en bra dator som man kan bära omkring på och lägga i en väska och som gör så jag kan ta alla mina tåg, buss och andra(cykel!) turer och göra dem lite mer effektiva...

32 ÅR.. Spelar ingen roll ibland känner man sig ändå som 15 när man nervöst försöker få ihop livet och det där förbaskade livspusslet som alla pratar så hatälskande om.. Jag hatar ordet.. Det ger mig rysningar..
Sen tror jag att det är omöjligt..
Livspusslet är för litet för att jag ska få rum med ALLT jag älskar och allt jag måste samtidigt..
Jag skiter i det.
 Jag gör allt jag älskar att göra såsom gosa med Kidzen, klappa katterna, skriva, läsa, spela teater och två miljoner andra saker och sen bara hälften av allt det tråkiga..
Om man bara dammsuger halva huset och struntar i listerna och skiter i att publicera allt man äter på facebook och storhandlar istället för att småhandla och åker till Ullared och köper alla vinterkläder till ungarna i ett nafs och sen bara nöjer sig med att var halvnöjd när det gäller möbleringen i huset( jo det ser inte ut som i inredningstidningarna, inte så mycket chick mest chabby men räcker inte det då??) då borde det nästan gå att få ihop det...Jo..det går faktiskt..Om man nöjer sig med att allt inte kan eller bör vara så satans perfekt...

Nu ska jag i alla fall ha en underbar födelsedag.
Lilja och jag är lediga från jobbet och dagis och vi ska göra äppelpaj med vaniljsås samtidigt som jag går och väntar på en väldigt speciell leverans...Idag kommer nämligen mina första ex av mina tryckta böcker HEM TILL MIG!!!

Ni behöver inte fundera på vad jag ska göra ikväll.. En kopp te och min bok i pappersblad..det kanske räcker som ledtråd eller;)

1 kommentar:

Alexandra Enqvist sa...

Grattis Ylva ett år mer mogen ;)
Ha en trevlig dag! :)