1 dec. 2012

Efter en..

11,5 timmars sömn så känner jag mig ändå lite seg..Fortfarande trött..det kanske är en omställning från upp och hoppa med två koppar kaffe och massa nikotin i kroppen som fattas mig..Använder ju sugtabletter men det nikotinet är ju typ hälften av det jag brukade dra i mig..

Annars då?
Jo helgen kommer att tillbringas i vilandets och julens tecken..
Igår gjorde jag färdigt alla fönster och TÄNDE!! i alla stjärnor och stakar vi har..Btw köp inga julstjärnor på fot från jysk..sjukt dålig kvalitet och den jag hade köpt for illa kvickt i soporna..Man får det man betalar för..simple as that..suck..

Dagen börjar idag framför datorn sen vidare in i duschen för att sen mellanlanda borta i stora matsalen på jobbet där vi ska hålla medlemsmöte för alla våra LIVS! medlemmar...ja denna gång verkar det mest ha blivit för styrelsen då det endast är en medlem anmäld..Men vi i styrelsen får ju en chans att dra igenom ALLT VÄLDIGT GRUNDLIGT DÅ OCH ANDRA SIDAN;)!!

Jaa..resten av dagen blir det väl vanligt Lördagspyssel såsom Kamp-med-stor-tvätthög,Smågräl-med-valfri unge och Jakt-på- perfekt- middagsmat..

En rätt vanlig Lördag med andra ord..

Myspys..

Ungarnas egna ljuslyktor gör halva julstämmningen..I år bestämde Lilja att de hamnade på kakelugnen..

2 kommentarer:

Winnie sa...

Men ärligt talat... En medlem???

Ylva Lee sa...

jo..fast nu vart det inte ens det..Han var inte heller där..så inte en 1..Tragiskt..